Hoppa till sidans innehåll

Upphöra som förening


Om er studentidrottsförening önskar upphöra som förening eller om ni inte längre vill vara medlemmar i Sveriges Akademiska Idrottsförbund får ni mejla This is a mailto link. Vi vill att ni uppger anledningen till att ni inte längre vill vara medlemmar hos oss och om ni saknar något i vår verksamhet som skulle göra att ni stannar kvar som medlemmar.

Vi ber er observera att ni i och med utträdet förlorar de förmåner som kommer med medlemskapet i Sveriges Akademiska Idrottsförbund och därmed medlemskapet i Riksidrottsförbundet. Exempel på dessa förmåner är möjlighet att tävla på Student-SM, möjlighet att söka projektpengar från Idrottslyftet och lokalt aktivitetsstöd (LOK), få stöd från förbundet samt grundförsäkringen via Folksam med mera.

Om ni skulle vilja ha hjälp att få fart på föreningen igen är ni välkomna att kontakta Sveriges Akademiska Idrottsförbund, This is a mailto link eller telefon 010-476 54 90.

Inom idrottsrörelsen finns inget som heter "vilande förening". Självklart är det okej att ha en svacka i föreningen. Om föreningen helt saknat aktiviteter och fungerande styrelse i mer än ett år är det lämpligt att lägga ner föreningen. Ni är alltid välkomna tillbaka om ni senare väljer att bilda en ny förening.

Uppdaterad: 23 MAR 2017 15:34

 

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link