Hoppa till sidans innehåll

Om olyckan är framme


Som medlemsförening i Sveriges Akademiska Idrottsförbund omfattas era medlemmar av studentidrottens olycksfallsförsäkring via FOLKSAM. Försäkringen gäller vid skada i samband med träning, tävling, match, turnering och under resor till och från dessa aktiviteter. Se bifogat försäkringsbesked för mer info.

Läs mer om villkoren för försäkringen och hur du anmäler en skada

Medlemsnyttan
Lägg gärna nedanstående text och länkar på föreningens webb och/eller dela i era sociala kanaler så att fler medlemmar får kännedom om olycksfallsförsäkringen.

Har du precis blivit medlem eller anmält dig till någon av våra turneringar? Du kan känna dig trygg, som medlem är du försäkrad!
Från och med den 1 januari 2017 gäller studentidrottens olycksfallsförsäkring för dig som medlem. Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när du som medlem deltar i våra aktiviteter. Den gäller också under direkt färd till och från våra aktiviteter. 

Läs mer om villkoren för försäkringen och hur du anmäler en skada

 Två tips ifall olyckan är framme

  1. Du anmäler själv skadan här
  1. Uppge att olyckan inträffade under ”akademisk idrott” oavsett om det var innebandy, simning, rodd, klättring eller spökboll som du deltog i för att kopplas ihop med rätt försäkring.
Uppdaterad: 05 SEP 2018 09:40

 

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link