Hoppa till sidans innehåll
  • medlemskvall_mittlivsstil-2Foto:
  • medlemskvall_mittlivsstilFoto:

Medlemskväll på Mitt Livs StiL

06 DEC 2016 14:17
Förra veckan var det dags för årets medlemskväll hos Mitt Livs StiL, studentidrottens förening och träningsanläggning i Luleå, som denna gång kryddades med en föreläsning av ingen mindre än Kalle Zackari-Wahlström.
  • Skapad: 06 DEC 2016 14:17

Medlemskvällen är ett årligt återkommande arrangemang med diverse olika gäster och föreläsare på besök. Till exempel har tidigare medlemskvällar gästats av bland annat den före detta strongman-utövaren Magnus Samuelsson.

Syftet med kvällen var att visa tacksamhet och erbjuda de redan befintliga medlemmarna något, istället för att alltid fokusera på att få fler och nya medlemmar. ”Det är så vanligt i vår bransch att man försöker locka nya medlemmar med erbjudanden, så vi kände att vi ville göra något annorlunda och ge ett erbjudande till de som redan tränar hos oss också”, säger Nicklas Gedeborg, marknadsansvarig på Mitt Livs StiL och ansvarig för medlemskvällen. 

I år erbjöds medlemmarna och deras vänner möjligheten till gymträning med live-DJ, workshop i löpskolning, nya releaser av gruppträningspass och framförallt; föreläsningen ”Stark som en björn, snabb som en örn” med Kalle Zackari-Wahlström. Föreläsningen, som var gratis för medlemmar och en vän till dem, lockade 500 personer och många fler stod i kö i hopp om att få en plats för att lyssna på träningsprofilen.

Allt som allt blev det en lyckad kväll.  

Skribent: Josefin Trogen
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link