Hoppa till sidans innehåll

Inkludera mera - ett Idrottslyftsprojekt med NAFFI

02 MAJ 2017 11:59
Norrköpings Akademiska Förening för Idrott ville vara en öppen och flexibel förening där alla passar in, oavsett religion, etnicitet, sexuell läggning, ekonomisk situation och så vidare. Ta del och låt dig inspireras av deras projekt!
  • Uppdaterad: 17 AUG 2017 11:56

Beviljat stöd från Idrottslyftet: 10 000 kronor (egna medel 0 kronor)

Kort om projektet
Projektet startade med att föreningen träffade en SISU-konsulent för att boka in utbildningsinsatser med frågor kring teman så som rasism, antidoping, HBTQ. Vidare så arbetade de fram en bättre och tydligare hemsida där det framgick att alla är välkomna, det genomfördes en arbetskväll med utbildning för styrelsen och slutligen en medlemskväll med föreläsningar och workshops kring dessa teman.

Mål och måluppfyllelse
Deras mål var att bli en förening som upplevs 100% välkomnande! Föreningen anser att målen är uppfyllda och upplever projektet som lärorikt, nödvändigt och roligare än de kunde tro på förhand.

Därför beviljades detta projekt
Realistiska målsättningar och tydlig beskrivning om hur projektet skulle genomföras i projektansökan. Projektansökan låg också precis i linje med Idrottslyftets syfte att mer och fler ska få idrotta. Konsekvenserna av detta projekt gav också ett resultat som genererade till ett fortsatt arbete med detta inom föreningen, även efter avslutat projekt, vilket bör eftersträvas i alla Idrottslyftsprojekt.

Skribent: Josefin Trogen
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link